Visie

THUIS BIJ UW HUISARTS

Vertrouwd, dichtbij en deskundig

De zorg veranderd uw huisarts blijft

De wereld van de gezondheidszorg is snel aan het veranderen. Het wordt voor u als patiënt steeds ingewikkelder. Graag wilt u de beste zorg, maar wat is nu de beste zorg? Welke specialist heb ik nodig voor mijn ziekte, welk ziekenhuis? Moet ik eerst naar de fysiotherapeut of de huisarts? Welk medicijn moet ik nemen?
Als huisartsen staan we dichtbij alle veranderingen in de zorg en kunnen we u van hulp zijn. Uw zorg is onze zorg. Met onze brede oriëntatie kunnen we u helpen de juiste keuzes te maken.

JHHuizinga

Als patiënt rekent u op deskundige zorg, en wel op een persoonlijk en vertrouwde manier. Bent u bezorgd of ziek dan wilt u op een zo snel en goed mogelijke manier geholpen worden

Alle informatie bij uw huisarts
Als huisarts kennen we uw medische geschiedenis en houden we uw dossier bij. We houden nauw contact met andere zorgverleners, zoals fysiotherapeuten, psychologen, diëtistes, apotheken,  specialisten en ziekenhuizen. Alle informatie houden we voor u bij op een veilige plek in ons dossier, zodat we vanuit deze centrale plek u het beste advies kunnen geven.

De zorg bij de huisarts
Bij ons kunt u terecht voor al uw klachten. We werken nauw samen met diverse andere zorgverleners. Door een nauwere samenwerking met specialisten is het niet altijd meer nodig naar het ziekenhuis te gaan. We hebben ons deskundigheid de afgelopen jaren uitgebreid zodat u dicht bij huis de juiste zorg kunt krijgen.
Veel kleine chirurgische ingrepen vinden niet meer plaats in het ziekenhuis maar in ons centrum. Hartfilmpjes, longfuncties, gehoorsonderzoeken, preventief onderzoek, reizigersvaccinaties, raadplegen huidarts middels digitale foto’s vinden allemaal in onze praktijk plaats.
Zo kan het grootste gedeelte van uw vragen door de huisarts beantwoord worden. Heeft u een specialist nodig dan verwijzen we per internet naar alle ons omringende ziekenhuizen en zoeken samen met u naar kortste wachttijd en goede hulp.

De ondersteuning van de huisarts is steeds meer uitgebreid. Assistentes hebben daardoor steeds meer taken gekregen en zijn daarvoor speciaal opgeleid. Praktijkondersteuners  helpen de huisarts bij het behandelen van chronische ziekten zoals diabetes, astma of COPD. Voor psychische aandoeningen krijgt u dicht bij huis hulp en is het vaak niet meer nodig hulp ver van huis te zoeken.